> Designers Babyjewels

Trendy geboortekaartjes met een zachte uitstraling van Babyjewels

De hippe geboortekaartjes van Babyjewels worden ontworpen volgens de laatste trends. Van pastelkleuren in prachtig aquarel tot zwart-wit, je vindt het allemaal terug in haar moderne collectie. Kenmerkend zijn haar lieve stijlelementjes zoals kraftlabels, hartjes en wolkjes.

Linda van den Berg is de creatieve designer van Babyjewels. Linda is getrouwd en heeft drie kinderen. Naast haar werk als designer en haar familie houdt ze ook veel van haar fotograferen, haar pony, lekker koken, kikkers en roze.

Babyjewels heeft voor jullie mooie en stijlvolle geboortekaartjes ontworpen in zachte pasteltinten met een stoere uitstraling. De trendy patroontjes met chevron en sterretjes laten de geboortekaarten er fris uitzien.

De kaartjes van Babyjewels zijn erg populair. Linda spreekt met haar stijl geboortekaartjes veel mensen aan. De nieuwe kaartjes van Babyjewels hebben leuke houtelementen, labels en achtergrondjes met stippen, sterren en driehoekjes.

Op de leuke geboortekaartjes van Babyjewels kan je eigen foto's van je baby uploaden. Hierdoor creëer jij een persoonlijk geboortekaartje dat helemaal in stijl is.

Zie je een kaartje dat je bij de geboorte van je kindje vindt passen? Je kunt de kaartjes bestellen in verschillende groottes met bijpassende enveloppen. Kom je er niet uit? Bel dan met onze klantenservice. We staan je graag te woord.